6 Nisan 2008 Pazar

sorularımın cevabi kimde.. kızmayacagım söylesin..

Her bag baglayamiyor içleri birbirine..
yüksek basınç altında kimse kimseyi tutamiyor eger gerçekten tutmak istemiyorsa.. parmakları kayıyor parmaklarndan eger gerçekten paylaşmiyorlarsa negatif yüklü zorluklarını..
Elmas da karbondan kurşun kalemin ucu da karbondan.. ama belki elmas çok olsaydı kurşun kalemleri boynumuza takacaktik.. kıymet nadir olmaktan mi geçiyor.. yoksa işe yaramaktan mi.. ama aslında elmasin içindeki sıkıntı elması elmas yapiyor.. kimse bilmiyor.. herkes dişindanki parlaklıga aldaniyor.. ve parlakliginin büyüsüne kapilanlar ona bakmaktan başka bir şey yapmayı düşünemiyor.. işe yaramaz sanıyor..
Hayat bir diyagram.. x ekseni her zaman zamani gösteren ve sonsuza giden.. giderken bizi de yanında sürükleyen.. kimi zaman saniyelerin hesabiyla işleyen.. işlerken insanlara pas tuturan.. aciyor mu anneanne hakkaten paslanirken?

1 yorum:

mayksisman dedi ki...

o acının tatlı yanı ağır basıyor. anneanneler tatlı konuşmak zorunda. vitrinleri öyle, iklimleri elbette değil. herkes aç, doyumsuz ve yetinmekten aciz. insanız be gülüm. seviyorum insan hey seni!